Євген Клопотенко розповіла, що не вмів раніше готувати сирники. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Кулінарний експерт Євген Клопотенко, попри свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах. Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Instagram - на неї підписано 596 тисяч фоловерів.

Фото зі сторінки Євгена Клопотенка
Фото зі сторінки Євгена Клопотенка

10 жовтня український кухар показав відео, як він готує сирники. У підписі до відеозапису він повідомив, що раніше не міг їх готувати. У нього вони просто не виходили, через що зірка "МастерШеф" сильно лаявся.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше мене бісили сирники, бо я не вмів їх готувати. Тупо біль, а не страва. Я плакав та матюкався. От чесно, мені легше було юзанути якусь техніку з молекулярки, ніж зробити ті довбані сирники. З часом я навчився контролювати свій гнів і зрозумів всі фішки цієї страви. Мінімум борошна, мінімум цукру, не занадто жирний та не занадто вологий кисломолочний сир. Тоді все виходить зашибісь. Хто б міг подумати, що для такої зрозумілої їжі може існувати своя філософія
, - повідомив він.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину