Ханде Ерчел показала, чим займається у вільний час. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома турецька актриса, модель і зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел любить радувати шанувальників різноманітними фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 22 мільйонів чоловік.

10 жовтня дівчина опублікувала фотографію і відео, перше з них - з салону авто. Жінка одягла шапочку, гольфик. Ханде Ерчел посміхається в камеру.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На відеозаписі можна побачити Формула 1. Справа в тому, що саме в цей день в Стамбулі відбувається заїзд найбільшого і популярного гоночного турніру.

ви такі прекрасні"; "дуже красива"; "я теж був на формулі"; "неймовірно красива дівчина"; "О, я теж люблю Формулу-1"; "наймиліша актриса на світі
, - повідомляють фоловери.

Нагадаємо, зірка "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел засвітила свої "персики" в сукні без бретелей: "Люблю тебе". Дівчина постала в оригінальному вбранні.

Як повідомляв "Знай.ua", радісна Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері" показала, кого любить до безпам'ятства: і це не Керем Бурсін. Дівчина вирішила показати найдорожчу людину в її житті.

Знай.ua писав, зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел оголила плечі і груди на тлі заходу сонця: без посмішки, спекотна красуня. Дівчина здивувала своїм новим бразом в соціальних мережах.