Принц Гаррі зробив для своєї мами покійної принцеси Діани зворушливу річ. Про це повідомляє Тікток-портал ppoluun.

Принц і Граф Сассекса втратив свою матір в дванадцять років і вкрай важко переживав з цього приводу. Однак через досить юного віку він придушив свої почуття.

Мені не вистачає мами, яка могла обійняти і розділити всі наші почуття. Це те, що необхідно всім
, - зазначив він.

Кілька років тому Гаррі зіткнувся з психологічною кризою, через що навіть звернувся до психотерапевта. Чоловік зазначив, що десятирічна служба в армії була спроба піти від власних думок.

@ppoluun

В конце то, что Гарри сделал для Мамы на свадьбе❤️‍🩹#fyr #fup #on #princessdiana #queenofhearts #принцессадиана #thecrown #принцгарри #fy #джексон

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
♬ drivers license - Olivia Rodrigo

Для своєї дружини Меган Маркл принц Гаррі зберігав легендарне кільце принцеси Діани, яке подарував він у день весілля 19 травня 2018 року.

На весіллі поруч з принцом Вільямом залишили порожній стілець. Передбачається, що він був залишений для принцеси Діани, яка не могла б прийти.

Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з відео
Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з відео

На весілля молодшого був зроблений спеціальний букет для матері принца Гаррі-незабудки.

Я з упевненістю можу сказати, що вона була кращою матір'ю на світі і завжди намагалася оточити нас любов'ю, незважаючи ні на що
, - зазначив він.

Нагадаємо, Моргенштерн боїться їхати в Україну, земляки йому відповіли: "Зібров тут життя прожив". "Найімовірніше, що ми не поїдемо до Києва, там починаються якісь дивні, прикольні штуки",- заявив він.

Також портал Знай.га розповідав про історію розставання принца Вільяма і Міддлтон. Принц Вільям сказав своїм бабусі і дідусеві, королеві Єлизаветі II і принцу Філіпу, він не був упевнений, чи достатньо він любив свою нинішню дружину Кейт.

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг