Серіал, який свого часу став культовим, і продовжує рвати всі рейтинги зовсім скоро повернеться на ваші екрани. Йдеться про шостий сезон "Гострих козирків" - що відомо про картину.

Гангстерська сага свого часу була одним з найпопулярніших серіалів світу. Повноцінно вийшло п'ять сезонів, а в кінці травня завершилися зйомки шостого, який стане для серіалу фінальним.

Вийшов серіал ще в 2013 році. Там розповідається про пригоди клану Шелбі в далекі 1920-і роки. В основі зграї-сім'я, де кровними узами пов'язані четверо братів, які зуміли об'єднати навколо себе таких же молодих і зухвалих. Спроби розширити свій вплив призводить до проблем з іншими бандитськими угрупованнями і називати це грою за правилами, точно не прийдеться.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Перший сезон тоді подивилося не менше 2 мільйонів чоловік, але, вже до 2019 таких було більше 7 мільйонів по всьому світу.

Головна роль дісталася харизматичному акторові Кілліану Мерфі, який за ці роки дуже полюбився глядачам. Його глибокі блакитні очі заворожують, і не хочеться відволікатися від серіалу. Сюжет сповнений несподіваних поворотів.

Зйомки шостого сезону були затримані через епідемію коронавірусу, і фактично почалися тільки в січні. За півроку їх вдалося завершити, і тепер глядачі готуються до виходу нового.

П'ятий сезон завершився тим, що Томас Шелбі тримає пістолет біля голови, і розуміє, що його час настав. Підлаштовуватися під новий світ стає все складніше, і він в цьому не був готовий. Що буде з ним і його бізнесом у фінальних епізодах-незрозуміло.

Події шостого сезону захоплять собою період з 1934 по 1939 рік, аж до початку Другої світової війни. Там головний герой буде змушений повернутися до нормального життя, і протистояти злу.

"З самого початку існування серіалу кінцевою точкою була Друга світова, тому що це історія сім'ї між двох воєн. Я дійсно хочу, щоб в кінці у Томмі було все в порядку. Я хочу, щоб Томмі був хорошим і був на боці ангелів, але його чекає темний шлях" - йдеться в повідомленні сценариста Найта.

Нагадавши, Хід королеви, Бріджертони, Душа і не тільки: кращі серіали і фільми 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.иа, зірка "Сутінків" Крістен Стюарт зіграє принцесу Діану в новому фільмі режисера Пабло Ларраїна.

Також портал Знай.иа писав, що HBO Max і Warner Bros. займуться спільним виробництвом серіалу по всесвіту хлопчика, який вижив