Померла зірка "Гаррі Поттера" і серіалу "Гострі козирки" Хелен МакКрорі.

Актриса померла на 53-му році життя, а причиною смерті став рак. Її чоловік Деміан Льюїс підтвердив цю інформацію

"Я з розбитим серцем повідомляю, що після героїчної битви з раком красива і могутня жінка, Хелен МакКрорі, мирно померла вдома, оточена хвилею любові друзів і сім'ї. Вона померла за життя. Безстрашно. Боже, ми любимо її і знаємо, як нам пощастило, що вона була в нашому житті. Вона так яскраво палала. Іди, малюк, в повітря, і спасибі", - написав Деміан Льюїс на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Відомо, що Хелен МакКрорі раніше не розповідала про свій діагноз. Вона отримала популярність як актриса класичних постановок. І більшу увагу до себе жінка придбала після ролей в серії фільмів про хлопчика, який вижив, Гаррі Поттера, де зіграла роль нарциси Малфой, і в серіалі "Гострі козирки", який оповідає про діяльність злочинного клану Шелбі в Бірмінгемі в 1920-і і наступні роки.

Хелен МакКрорі, скріншот: Youtube
Хелен МакКрорі, скріншот: Youtube

Нагадаємо, повітряний шарик став причиною смерті 11-місячного малюка. Це був звичайний день для сім'ї Маунт Уоррігал. 19-річна мама Ешлі Чепмен грала разом з сином і нічого "не віщувало".

Як повідомляв "Знай.ua", пішов з життя відомий телеведучий, його передачі пам'ятають багато: "Прощай, друже"

Знай.ua писав, принц Вільям зворушив світ ніжними спогадами про дідуся Філіпа, але Гаррі поруч немає