Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка зважилася шукати своє справжнє кохання в телешоу" Холостячка", цього разу поділилася своїми враженнями від запису нового відео до свого синглу. Новий запис з'явився на офіційній сторінці співачки в соціальній мережі Instagram.

"Ви вже дивилися кліп на новий сингл-маніфест "Клинок"? Посилання на кліп в шапці опису профілю! Дивіться, діліться з друзями, коментуйте! Давайте разом зробимо перший 1000000. P. S. Ну, а я тим часом, згораю від спокуси знову заплести косички», - зізналася виконавиця, попросивши допомоги у своїх шанувальників.

Скрін, Instagram Злата Огнєвіч
Скрін, Instagram Злата Огнєвіч

Скрін, Instagram Злата Огнєвіч
Скрін, Instagram Злата Огнєвіч

Крім того, вона опублікувала кілька знімків зі знімального майданчика кліпу. На знімках Злата в дивному вбранні, що складається їх боді, корсета, спідниці з мотузочок і сітчастих колготок. Замість звичних кучерів зачіска співачки покладена в безліч афрокосичок, а у вухах – величезні сережки-кільця.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Скрін, Instagram Злата Огнєвіч
Скрін, Instagram Злата Огнєвіч

Скрін, Instagram Злата Огнєвіч
Скрін, Instagram Злата Огнєвіч

"Шикарна!", "Амазонка!", "Краса в красі", " Злата, ти сама неймовірна, божественна дівчина!", "Ви схожі на російську співачку Зару», - пишуть їй в коментарях фанати.

"Дааа, класна пісня!!! Дякую», "Пісня дуже крута, спасибі вам величезне, за вашу творчість, красуня», «Златуся, кліп крутяцький, а голосище... ухххх - міць! Молодчиночка!", - додають інші.

Нагадаємо, Злата Огневич засумнівалася у своєму виборі на шоу "Холостячка": "Стільки чоловіків... Можу довіритися". Чому співачці так складно визначитися з вибором майбутнього супутника життя.

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч розпрощалася відразу з двома, залишивши улюбленців українців до фіналу: "З купою скелетів у шафі".

Також Знай.uа писав, "Холостячці" Златі Огнєвіч не дають проходу, залицяльники як з ланцюга зірвалися: "Не вистачає ваз для квітів".