Відомий український телеведучий Дмитро Комаров вирішив поділитися новим незвичайним фото. Як би він виглядав, якби був частина якогось племені.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються фотографії з різних експедицій, або ж кадри з спільного проведення часу з дружиною.

Цього разу Дмитро Комаров поділився знімком з однією з фотосесій, яка була зроблена близько 9 років тому, спеціально до нового тоді сезону шоу "Світ навиворіт". Минуло стільки часу, а шоу залишається досі одним з найулюбленіших серед глядачів, адже заради якісного контенту Дмитро і його команда готові на все, навіть ризикувати своїм життям.

Знімок, який він опублікував цього разу, була зроблена дуже давно, і Дмитро Комаров вирішив поставити її собі на аватарку, як пам'ять.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Випадково знайшов фото з аватарки в Instagram. Зроблено років 8-9 тому. Стару зачіску приховує Стилізована прикраса, яку зробили стилісти @1plus1_ua в Києві. Шикарна робота. І дуже "в тему" до нового сезону, який ми знімаємо зараз. Де, як думаєте?)) "- йдеться в повідомленні.

Коли вийде новий сезон, і де саме вони його зараз знімають-поки що секрет. Ведучий ніколи не розкриває до останнього всі кадри, щоб була повна несподіванка для глядачів.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"З вас відмінний вождь би вийшов свого часу😂 🔥";

"Діма, це найкрутіше ваше фото 🔥 🔥 🔥 ❤ ️ надеюсь сподіваюся ви ніколи не зміните цю аватарку🙏 🙄 😍❤❤❤❤❤";

"У Штатах? У резерваціях для корінних жителів Америки?";

"Племена знову👏 👏 👏";

"Австралія??? Ну будь ласка, нехай це буде Австралія🙏 🏼";

"Клас! Індіанець з радянського кіно! Там знімаєте?"

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал Знай.ua писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.