Відома українська акторка Ольга Сумська постала перед українцями в новому образі, такий шанувальники її ще точно не бачили.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там з'являються як сімейні кадри з чоловіком, так і знімки з роботи.

Цього разу вона продемонструвала свій новий, незвичайний образ, який розбурхав шанувальників.

Це знову образ для однієї з ролей в серіалі, де вона грає. Йдеться про картину "Любов і блогери". Ольга Сумська там в образі директора клубу в місті Кагаплик, і вписалася вона відмінно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Волосся під стиль 2000-х, величезна кількість великих аксесуарів, безглуздий макіяж, а також на голові корона. Саме таким хотіли зробити режисери персонажа.

По всій видимості самій Ользі Сумській все дуже подобаються, і вона сама сміється над собою. З самоіронією у акторки все в порядку.

"Пощастило, так пощастило! Директор клубу міста КАГАПЛИК-пані Тамара! Всім добра! ❤ ️ ✋ 🏻 🎬 @ bloggers_cinema # любовіблогери " - сказано в підписі до публікації.

У коментарях користувачі також висловили свою думку про те, що відбувається, і по всій видимості вони також оцінили гумор. Там можна помітити телеведучу Ольгу Сумську, а також колегу Ольги Сумської - Наталку Денисенко.

"Агонь😂 🔥";

"😂😂😂😂😂😂😂ОЛЕЧКАААА АГООООНЬЬЬЬ 🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥оОООООбоооожааааюююю!!!!!!";

"🔥🔥🔥".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Раніше Знай.ua розповідав про те, що дочка Сумської Паперна похвалилася розкішною фігурою в крихітних шортах