Латиноамериканська співачка і актриса Дженніфер Лопес частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 180 мільйонів чоловік.

У неділю, 10 жовтня 2021 року, в Нью-Йорку відбулася прем'єра фільму "Остання дуель", в якому знявся коханий Дженніфер Бен Аффлек. Чоловік разом з іншими акторами — Метт Деймон, Адам Драйвер, Алекс Лоутер, Джоді Комер - побував на червоній доріжці.

Дженніфер Лопес, фото: Instagram
Дженніфер Лопес, фото: Instagram

На деяких знімках Бен постав з красунею-співачкою і ці кадри були опубліковані на сторінці журналу People.

"Бен Аффлек і Дженніфер Лопес блищали на червоній килимовій доріжці в Нью-Йорку. прем'єра "Останньої дуелі"😍/📷: Артуро Холмс / Гетті", - йдеться в публікації.

На першій фотографії їхні обличчя так близькі один до одного, тому здається, що вони ось-ось поцілуються на публіці. Однак вони лише посміхаються.

Дженіфер Лопес і Бен Аффлек. Фото: Vogue
Дженіфер Лопес і Бен Аффлек. Фото: Vogue
Дженіфер Лопес і Бен Аффлек. Фото: Vogue

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Вони такі щасливі разом❤️❤️ прекрасно бачити, як їхні стосунки відроджуються", "Просто люблю їх. Вони обидва виглядають чудово і так щасливо!", "Цікаво, як довго триватиме їхній роман? Рік або 2? Це, звичайно, після заручин", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес повернулася до світу попою в золоті заради "Останньої дуелі" Бена Аффлека: "Магія"

Як повідомляв "Знай.ua", Бен Аффлек розповів про те, як почувається після возз'єднання з Дженніфер Лопес: "Життя прекрасне"

Знай.ua писав, Дженніфер Лопес після возз'єднання з Беном Аффлеком утеплилася до зими: не тільки любов'ю