17 вересня 2021 року на світ з'явився шикарний південнокорейський серіал під назвою "Гра в кальмара" від Netflix.

Стрічка буквально стала всесвітнім хітом. Про неї говорять абсолютно всі і всюди. Акторів запрошують на різні телепередачі, включаючи навіть вечірнє шоу Джиммі Феллона. З учасниками "Гри в кальмара" проводять десятки інтерв'ю, намагаючись дізнатися про проект трохи свіжої інформації. Фанати будують свої божевільні теорії і вишукують секрети.

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

А зараз з'явилася інформація від творця проекту Хван Дон Хека, яку описати без спойлерів не вийде. Тому, якщо ви не дивилися цю історію, радимо утриматися від подальшого читання. Він вирішив розкрити таємницю кінцівки серіалу, чому ж Сон Кі Хун (№456) пофарбував волосся в червоний колір через рік після перемоги в грі.

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Хван Дон Хек зізнався, що відтінок був обраний неспроста. Він символізує "внутрішню лють" головного героя до творців гри через сотні невинних жертв.

"Я уявляв себе на його місці і думав: "В який колір він би точно ніколи не пофарбував волосся?" І прийшов до висновку, що в червоний. Це для нього було б божевіллям", - заявив Хван Дон Хек в інтерв'ю виданню The Independent .

Актори "Гри в кальмара", фото: Instagram
Актори "Гри в кальмара", фото: Instagram

Нагадаємо, знаменита сцена дорами "Гра в кальмара" виявилася імпровізацією: "Вона там взагалі сміється"

Як повідомляв "Знай.ua", творець "Гри в Кальмара" вирішив не чекати другого сезону, таємниця рекрутера розкрита: "Типова історія..."

Знай.ua писав, зірка "Паперового будинку" Іциар Ітуньо показала, як коле горішки своїх предків: "Моя дорога"