Відома українська актриса і знаменита "Роксолана" Ольга Сумська частенько радує шанувальників різними фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 710 тисяч чоловік.

Зовсім недавно жінка викладала серію нових портретів і пропонувала фанатам вибрати, який з них більш вдалий. Але ж мейк-ап вона робила самостійно, втім, як і завжди, за її словами.

Оля Сумська, фото: Instagram
Оля Сумська, фото: Instagram

"Може трохи занадто? Але яскраво... Ви знаєте, що я і без мейка не боюся з'являтися... Сьогодні був особливий день, запис нашого з @vitaliyborysyuk сольного концерту!Отже, вже зовсім скоро", - писала Ольга Сумська під однією з недавніх публікацій.

А зараз вона опинилася всередині, ймовірно, окремого вагончика, де б вона могла усамітнитися. Ольга Сумська відобразила появу режисера, актора театру" Маски", засновника однойменного шоу, сценариста і музиканта Георгія Делієва перед своїми дверима.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Добре... Боже мій, привіт, красуня моя! Принцеса, королева, та ти що. Так, ну клас.. ну все - я щасливий, бачиш?", - каже він, опинившись до заміжньої Ольги максимально близько і поцілувавши її в щоку.

Ольга Сумська, скріншот: Instagram Stories
Ольга Сумська, скріншот: Instagram Stories

"Боже, хто до нас прийшов? Знову зустріч. Ну нарешті, Жора, а я як щаслива", - каже Ольга Сумська, а потім показує момент поцілунку у великому дзеркалі зі світлом.

Ольга Сумська, скріншот: Instagram Stories
Ольга Сумська, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ольга Сумська забралася в траур і засумнівалася в собі

Як повідомляв "Знай.ua", на Ольгу Сумську звалилося горе: "Операція тривала більше 8 годин"

Знай.ua писав, в Ольгу Сумську "вселився" Михайло Поплавський: запалила крутіше юного орла