Том Круз помітно поправився після зйомок "Місія нездійсненна". Фотографію опублікував телеграм-портал портал тільки нікому.

Американський актор здався на пубілці і багато хто відзначає, що чоловік важить візуально набагато більше. Ймовірно, він схуд в результаті Місія нездійсненна. Сьома частина знаменитої франшизи знімалася, ймовірно, при серйозному стресі.

Зокрема, на зйомках фільму позначилися карантинні обмеження у Венеції. Також в Бірмінгемі у актора вкрали машину BMW X7. Передбачається, що на момент викрадення всередині позашляховика знаходилася частина багажу і речей актора, які, як повідомляється, коштували тисячі фунтів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Через деякий час автомобіль був знайдений в Сметвіке, не так далеко. Коли поліція виявила його, то речей всередині вже не було.

Також, як кажуть ЗМІ, всесвітньо відомий американський актор, зірка фільмів" Місія нездійсненна " Том Круз жорстко вилаяв членів знімальної групи фільму нової картини, які порушили правила соціального дистанціювання на майданчику у Великобританії.

Йому не сподобалося, що працівники майданчика не дотримуються санітарної дистанції і підходять один до одного ближче, ніж на два метри.

Нагадаємо, Моргенштерн боїться їхати в Україну, земляки йому відповіли: "Зібров тут життя прожив". "Найімовірніше, що ми не поїдемо до Києва, там починаються якісь дивні, прикольні штуки",- заявив він.

Також портал Знай.uа розповідав про історію розставання принца Вільяма і Міддлтон. Принц Вільям сказав своїм бабусі і дідусеві, королеві Єлизаветі II і принцу Філіпу, він не був упевнений, чи достатньо він любив свою нинішню дружину Кейт.

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг