Олександра Зарицька вразила шанувальників своєю фігурою. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Так 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу"Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Як відомо, фронтмен гурту KAZKA Олександра Зарицька виступає разом з відомим хореографом Юрієм Мєшковим. Пара демонструє небувалі успіхи.

11 жовтня вона опублікувала серію фотографій з останнього випуску в шоу на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі. Вона постала зі своїм партнером.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Багато думок, багато емоцій. Але напишу щось трохи пізніше. Головне, що ви були поруч
, - повідомила вона.

Фоловери почали активно коментувати даний пост. Багато відзначили форму української співачки, яка помітно схудла.

Як пострункішала🔥 просто красуня❤️"; " Ну так вже гарні 🔥❤️👏"; " молодці! Так тримати ❤️❤️❤️
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, Світлана Лобода згадала про колишнього чоловіка, дочка росте без батька: "спілкуються по скайпу".

Як повідомляв Знай.иа, Катерина Кухар, Анатолій Анатоліч, Анастасія Приходько розповіли, як роблять домашку з дітьми: "15 гривень за урок".

Знай.иа писав, Влад Яма "відростив" волосся заради "Танці з зірками": клон Нео з Матриці.