Григорій Решетник розповів про своїх дітей. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник є популярною персоною, до якого можуть прислухатися українці. Чоловік активно веде свою Instagram-сторінці, яка має п'ятсот дві тисячі передплатників.

Як відомо, чоловік багато років в щасливому шлюбі. Його дружина Христина народила йому трьох синів: восьмирічного Івана, чотирирічного Дмитра, а також Олександра, якому немає ще й року.

11 жовтня телеведучий опублікував пост в соціальній мережі. На фото можна побачити всю сім'ю Григорія Решетника в зборі на фермі. У підписі до знімка він зазначив, що його діти дуже боялися фермерських тварин.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Вчора вивезли дітей до сільської місцевості - на ферму 🙈 І тут почалося: спочатку хлопці боялись і тікали, навіть, від курей 🐓думали, що вони нападатимуть на них 😱 Я вже мовчу про більших тварин - з тими взагалі конекту не було 🐗Але нічого, поступово освоїлись, почали підходити до кізочок, вівць, віслюків - гладити їх і годувати 🐑🐐 гратися з собачками та котиками 🐕🐈‍⬛До корови пообіцяли підійти наступного разу - є до чого прагнути 🐂😁
, - повідомив він.

Раніше повідомляли, Світлана Лобода згадала про колишнього чоловіка, дочка росте без батька: "спілкуються по скайпу".

Як повідомляв Знай.иа, Катерина Кухар, Анатолій Анатоліч, Анастасія Приходько розповіли, як роблять домашку з дітьми: "15 гривень за урок".

Знай.иа писав, Влад Яма "відростив" волосся заради "Танці з зірками": клон Нео з Матриці.