Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко закликала жінок перестати оцінювати себе і почати жити повним життям. Вона також поділилася новими фотографіями в своєму Instagram, де у неї більше 230 тисяч передплатників.

"Недостатньо хороша. Знову опитувальник в моїх історіях кишить повідомленнями, від яких боляче. Боляче від того, наскільки багато жінок, не впевнених у собі, і, найстрашніше, що виховання і соціум ще більше посилюють це...», - дивується актриса.

Вона зазначає, що жінкам для щастя постійно чогось не вистачає, і вони самі переводять себе дурними вимогами.

"Ось доб'єшся кар'єрного успіху, зробиш красиві великі груди або кольнешь губи, будеш багато працювати... список можна довго продовжувати... ось тоді вже можна бути впевненою в собі!», - нагадує Денисенко поширені в суспільстві стереотипи.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вона поспішила заспокоїти своїх читачок, додавши, що насправді ніхто нічого нікому не повинен – головне, відчувати себе щасливою тут і зараз.

«Але блін, все ж йде з голови, і енергія - вона не про заслуги. Як домогтися успіху, любові, чоловіки...? А що, якщо не треба нічого з цього домагатися або заслуговувати! А потрібно пильніше в дзеркало дивитися на себе, в саму глибину!!! Ось що особисто вам заважає бути вже красивою і щасливою? Адже пам'ятайте, коли ми були маленькі, ми просто відчували це всередині і ніяк не оцінювали. А бути "досить хорошою" - дуже шкідливо для здоров'я", - резюмує вона.

"Приголомшливо красива! Шикарний образ, дуже сподобалося фото", "Все вірно виклали. Ви прекрасні!!!", "Золоті слова. Цікаві думки. Фото на мільйон", - захоплюються шанувальники зірки.

Нагадаємо, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" виправдала чоловіка після влаштованої ним бійки: "Як атомна бомба". Андрій Федінчик побився з водієм на дорозі

Також Знай писав, що Наталія Денисенко з "Кріпосної" оголосила себе екстрасенсом: "ми зчитуємо енергетику". Наталія Денисенко з "кріпосної" зробила сміливу заяву

Раніше повідомляли, зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко оголила частинку себе і замерзла:" Час пити молочко, а не Ось це все".