Однією з найпопулярніших і найкрасивіших співачок України Юлії Саніної виповнився 31 рік. Солістка The Hardkiss відсвяткувала свій День народження 11 жовтня. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 660 тисяч осіб, дівчина поділилася новим непересічним фото.

На знімку Санінаа постала в білому пальто складного крою і в'язаному білому комбінезоні, крізь який просвічується нижню білизну.

Волосся вона пофарбувала в яскраво-рудий колір і підстригла під каре, залишивши при цьому чубчик, який прикриває брови. У макіяжі акцент зроблений на яскраво-червоні губи і очі з довгими чіткими стрілками.

"Birthday look", - підписала вона знімки, вказавши при цьому авторів образу, зачіски і макіяжу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Happy birthday beautiful girl (З Днем Народження, красива дівчина)», «як завжди – неймовірна», «Ну яка краса!", «І чого я буду чекати кожен день, коли тур закінчиться?", "Ні, ну без слів, ваушна", - пишуть фанати в коментарях.

"Якби у мене були такі birthday look...", - мріють деякі.

"Прекрасна музика, ваш талант заряджає, чекаємо від вас нових мелодій, звуків, Атмосферу!!! Юля прекрасна!",- додають шанувальники.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss під наглядом Юрія Ткача влаштувала "Скандал" Тіни Кароль: "Чекаю відповідь"

Як повідомляв " Знай.ІА", малюк Тіни Кароль став "бешкетником" і зіпсував інтерв'ю "матусі" через арбузика: одного не вистачило

Знай.ІА писав, Юлія Саніна з The Hardkiss зіграла в" гру в кальмара " від Netflix з напівголою попою: "В захваті"