Суддя талант-шоу "Україна має талант" Євген Кот показав, як, на його думку, виглядає справжнє кохання. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

На фото він позує зі своєю молодою дружиною Наталією Татаринцевою, з якою одружилися в 2019 році. Пара познайомилася на одному з сезонів шоу" Україна має талант", в якому Наталя брала участь, а Євген був режисером-постановником номерів.

"Просто це любов!",- підписав миле фото Євген. Знімок був зроблений явно на відпочинку в теплих краях-на це натякають Пальми вдалині.

На знімку Євген сидить на камені, а його дружина в чорному купальнику стоїть у нього на колінах. Дівчина сильно вигнулася назад, щоб торкнутися губами губ чоловіка і подарувати йому поцілунок.

«Поламаєш дружину!",- жартують з цього приводу шанувальники пари в коментарях.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Дуже красиво!", "Це просто ваааааааааааау!", "Любов, як витвір мистецтва! Вау!", - із захопленням пишуть інші.

Але не всім сподобалися акробатичні трюки у виконанні Кота і його дружини.

"Хочеться побачити нормальні фото вашої пари, без викрутасів", - вимагають читачі сторінки.

Нагадаємо, що легенда "Танців з зірками" Женя Кот відкрив полювання на молодих і талановитих: "Хочу, як муха...". Хореограф не втомлюється повторювати, що йому дуже подобається його роль в новому сезоні шоу.

Як повідомляв Знай легенда "Танців з зірками" Євген Кот розкрив головну слабкість своєї дружини: "дуже велика...". Євген Кот поділився новими фотографіями.

Знай писав, легенда Танців з зірками Женя Кот похвалився своїм котом: який господар - такий і улюбленець.