Відома українська спортсменка, легкоатлетка, багаторазова чемпіонка України та світу Марина Бех-Романчук, а також її чоловік Михайло Романчук, знялися в неймовірно стильній фотосесії.

«Are we looking like Bonnie and Clyde? (Ми схожі на Бонні та Клайда?) ",- запитала вона у своїх передплатників, публікуючи новий знімок з фотосесії для журналу Vogue UA.

На новому фото – обидва спортсмени в стильних плащах, при цьому плащ Марини виконаний з лакової червоної шкіри. Предмет одягу декорований великими гудзиками, також обтягнутими шкірою.

Позаду пари можна розглянути сучасний автомобіль, який ідеально доповнює знімок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ну вибух, круто", "Неймовірні», «Шикарні», «Нереальні», «Вогонь, пишаюся вами», «Ооооо, владна пара", " Фантастично стильна пара!", "Відмінний шпигунський фільм!!!", - захоплюються фанати спортсменів.

"Босоніжки у Марини не підходять, а решта супер!«, "Ааааа, я кайфую від цього фото, яке ж воно офігенне», «Якщо це не секс, то що тоді секс ???!!!", - вважають інші.

Нагадаємо, Марина Бех-Романчук вразила фігурою, якій позаздрить навіть Каменських: попа мрії. Марина Бех-Романчук в коротеньких шортиках засвітила пружні сідниці

Раніше повідомляли, Марина Бех-Романчук у спокусливому трико показала красеня-чоловіка: пара з фігурами мрії.

Також Знай.ua писав, що хмельничанка Марина Бех-Романчук завоювала шалену нагороду і посміхнулася: "найкраща в Україні"