Відомий український артист Святослав Вакарчук, фронтмен гурту Океан Ельзи вирішив порадувати шанувальників. Колективу виповнюється вже 27 років, і за цей час вони стали кумирами мільйонів по всьому світу.

Новий пост чоловік опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є вже тривалий час. Регулярно там з'являються публікації, в основному з роботи або ж особисті. При цьому, подробиці свого особистого життя він напоказ не виносить.

Цього разу, на честь 27-річної річниці гурту, Святослав Вакарчук поділився кліпом з каверів, і при цьому, записували їх люди з усього світу - не тільки українці, а це вже гідно поваги.

"27 років тому ми вирішили створити гурт Океан Ельзи. Це змінило наше життя назавжди. 27 років музики, творчості, натхнення. 27 років пошуку, вдосконалення, перемог і невдач, які робили нас сильнішими. 27 років підтримки мільйонів наших друзів-шанувальників нашої музики. Без вас не було б і нас. Від Мукачева до Луганська. Від Чернігова до Севастополя. Від Австралії до Каліфорнії" - сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

При цьому, він зазначив, що всі учасники колективу відчувають цю підтримку, і дякують за кожен вогник під час концерту. Також, їм неймовірно приємно, коли їх композиції грають на різних заходах - від випускного до весілля.

Варто відзначити, що у вівторок, 12 жовтня біля Київського торгового центру Гулівер відбудеться прем'єра пісні і кліпу Океану Ельзи і молодого виконавця KALUSH.

Сам колектив зібрався у Львові ще в далекому 1994 році, і відтоді підкорюють серця людей по всьому світу.

Нагадаємо, розлучений Святослав Вакарчук розсекретив місце для першого побачення: можна не витрачати гроші.

Як повідомляв портал Знай.ua, розлучений Святослав Вакарчук знайшов "любов" у Карпатах

Також Знай.ua писав, розлучений Святослав Вакарчук "застряг" між двома красунями, налякавши всіх до нестями