Відома українська співачка, яка вже давно живе і працює в Росії Таїсія Повалій нагадала численним фанатам про свою спільну пісню зі Стасом Михайловим.

На своїй сторінці в Instagram, де за її життям стежить понад 260 тисяч чоловік в розділі stories вона опублікувала своє фото і рядок з пісні зі Стасом Михайловим "Що з тобою? Як же я?".

Скрін, Instagram Повалій
Скрін, Instagram Повалій

На опублікованому фото Таїсія Повалій скоріш за все позує на зйомках, мило дивлячись в камеру. Зірка вирішила вибрати для себе дуже елегантне, але стримане і навіть дещо суворе вбрання. Співачка одягла чорну маєчку і серій піджак в смужку.

Фото зі сторінки Таїсії Повалій
Фото зі сторінки Таїсії Повалій

Щоб зробити свій образ більш яскравим, Таїсія Повалій зробила зібрану зачіску зі злегка випущеними пасмами попереду. Вона також зробила яскравий макіяж, з акцентом на очах, а щоб не перевантажувати образ вона нафарбувала губи злегка рожевою помадою, яка дуже до лиця співачці.
До слова, Таїсія Повалій виклала нове відео на своїй сторінці, де розповіла, що якраз повертається з Іспанії, де чудово провела час. Співачка додала, що тепер вона летить до Києва, де її чекають багато важливих справ, заінтригувавши своїх шанувальників. А чим саме вона планує зайнятися в Києві вона не розповіла.

Таїсія Повалій, instagram.com/tpovaliyofficial
Таїсія Повалій, instagram.com/tpovaliyofficial

Раніше Знай писав, що Таїсію Повалій спіймали на плагіаті Алли Пугачової: "що це? Раніше не помічала...."

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай повідомляв, Таїсія Повалій розповість про життя з Ігорем Ліхутою: "залишає слід на шляху кожного"