Ольга Цибульська розповіла про те, що зрозумів її син, коли пішов до школи. Відповідне відео з'явилося на ютуб-сторінці порталу Світське життя

Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська, яка є кумою відомого виконавця Михайла Хоми (Дзідзьо), останнім часом звертає увагу на себе увагу ЗМІ. У неї величезна армія шанувальників в соціальних мережах.

Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya
Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya

Зазначимо, що у Ольги Цибульської є син Нестор, який народився сьомого січня 2015 року. У 2018 році його хрещеним батьком став співак Дзідзьо. 1 вересня 2021 року семирічний Нестор вперше у своєму житті пішов до школи.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно в програмі Світське життя жінка розповіла Ірині Федишин про те, як її син себе почуває в школі. Як зізнається Цибульська, Нестору сильно подобається в класі, проте без розчарувань не обійшлося.

хоча він вже зрозумів у першому класі, що жінки-це дуже підлі істоти
, - повідомила вона.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці. Знаменитості зважилися на відверте зізнання.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників і показала це в соціальних мережах.