Злата Огнєвіч прокоментувала свій стриптиз з четвертого випуску "Холостячки". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огнєвіч є однією з найбільш популярних українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю. Також дівчина є головною героїнею в новому шоу"Холостячка".

Дівчина зважилася на відвертий танець перед чоловіками в ході четвертого випуску "Холостячки". Українці розділилися на дві групи — одні залишилися в захваті після цього танцю, а інші не розуміють, як Злата може влаштовувати такі одкровення на багатомільйонну аудиторію.

На претензії хейтерів співачка відповіла на своїй сторінці в соціальній мережі. Дівчина назвала дану подію тригером, яке виявило кількість закомплексованих жінок.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

[quote author=""]Ваші страхи перед таким проявом жіночності, жіночої сили і привабливості є справжнісінькими комплексами. Те, що ми собі забороняємо, іншим також не можна 🚫 Я хочу бачити більше впевнених у собі і щасливих жінок. Я хочу, милі дівчата, щоб ви пізнали себе, справжніх і почали жити, - повідомила вона.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч станцювала "стриптиз" для учасників "Холостячки": "Занадто відверто, як у дешевому клубі"

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч захопилася безстрашністю гарячого поліцейського: "Як в останній раз"

Також Знай.uа писав, Ксенія Мішина "розклеїлася" після розставання з Еллертом: "Бог, Чому так складно?"