Одне з найбільш суперечливих питань в нашому світі-чи можна і чи потрібно працювати зі своєю другою половинкою. В українському шоу-бізнесі не мало таких прикладів, про які ми зараз і поговоримо.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці програми "Життя відомих людей" у соціальній мережі Instagram, де і опублікували знімки зоряних пар, які колись працювали разом.

На першій фотографії розмістилися Потап і Настя Каменських. Вони познайомилися дуже давно, коли створювався колектив. Відразу один одному вони не сподобалися, і вони постійно сварилися. Бувало таке, що пара могла не розмовляти один з одним кілька концертів - просто заспівали і пішли.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Через деякий час між ними пролетіла іскра, і вони закохалися. Тривалий час доводилося ховатися від преси, і ось, вже два роки як вони офіційно чоловік і дружина. При цьому, разом вони вже не працюють, мабуть вирішили, що це буде їм заважати.

На другому знімку Юлія Саніна і Валерій Бебко. Познайомилися вони ще в той час, коли навіть не думали про славу. Між ними швидко виникла симпатія, і вони одружилися. Створювати колектив було прийнято рішення вже після того, як пара була разом, і вже більше 10 років вони радують нас своєю музикою.

Далі незмінний тандем ведучих-Катерина Осадча та Юрій Горбунов. Вони знайомі дуже давно, однак, зв'язок з'явився між ними лише близько шести років тому. Вони разом почали вести вокальний проект "Голос", що і роблять донині. Їм подобається, що вони можуть проводити час разом не тільки вдома, але і на роботі.

Віталій Борисюк та Ольга Сумська також разом працюють у театрі. Їх часто можна побачити на різних постановках, і це приносить задоволення парі.

Сергій і Сніжана Бабкіни іноді теж разом працюють, і мова йде про вистави. Їхні стосунки дуже міцні, і якісь негаразди на роботі не можуть це зруйнувати.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss під наглядом Юрія Ткача влаштувала "Скандал" Тіни Кароль

Як повідомляв портал Знай.ІА, Настя Каменських ощасливить когось своєю крихіткою: Потап про таке і не мріяв.

Також Ольга Сумська розтанула перед 24-річним футболістом