Ліонель Мессі, який в серпні покинув футбольний клуб «Барселона», якому віддав половину свого життя, і став офіційним гравцем P. S. G, опублікував відео зі свого тренування за збірну Аргентини. Про це стало відомо завдяки його новій публікації в мережі Instagram.

На відео легендарний футболіст сміється, виконує різні вправи з м'ячем, забиває голи у ворота.

"Obra de arte de (витвір мистецтва)", - захоплюються спортсменом його фанати.

"una risa como si ya sabe que el balón de oro es de el (посміхається, як ніби він вже знає, що золотий м'яч його)", "Trueno se muere en 3 2 1 (Грім вмирає через 3 2 1)», «Uff trueno debe estar llorando d la felicidad jajaja (Уфф грім, мабуть, плаче від щастя, хахаха)», - додають інші.

Деякі припускають, що Мессі пізнав таємницю вічної молодості.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Tengo la teoría que Messi rejuveneció 10 años más gracias a la Scaloneta y por fin se siente amado, y querido por las personas de la selección. (У мене є теорія, що Мессі помолодшав ще на 10 років завдяки «Скалонеті» і, нарешті, відчув себе коханим і коханим людьми збірної)», - думають шанувальники футболіста.

"Años de vida me da esa sonrisa (роки життя дають мені цю посмішку)», «Еl mejor de la historia. (Найкращий в історії)", - вважають у коментарях під постом.

Нагадаємо, що Ліонель Мессі покинув футбольний клуб "Барселона": не змогли домовитися

Також, портрет на всю спину і сльози захлинаючись: як фанати відреагували на відхід Ліонеля Мессі з "Барселони"

Як повідомляв портал Знай.ua, президент Ла Ліги заспокоїв фанатів "Барселони" через Мессі: до Зінченка в МС не перейде