Український виконавець, телеведучий і чоловік співачки надії Дорофєєвої Володимир Дантес відкрив у собі ще й талант стендап-коміка. Про це він нагадав на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч осіб.

Він зазначив, що став учасником стендап-марафону. Оскільки все, що відбувається на сцені знімали в один день, Виконавець не міняв костюм.

"Ми не зупиняємося! Четвертий випуск! І для тих, хто думає, що це мій улюблений піджак - ні, просто ми всі випуски зняли в один день, це був стендап марафон», - зізнався співак. На відео він одягнений в чорні штани, такого ж кольору сорочку і піджак кольору морської хвилі.

Він повідомив, що подивитися випуск можна на каналі bons_tv.

"Переходьте на канал @bons_tv і дивіться @standup380", - підказав Дантес своїм відданим фанатам.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Але який піджак!", "Кайф!!! Молодці, все супер!",» Випуск був просто пожежею", - підтримали його в коментарях шанувальники.

"Вова сьогодні дуже стильно одягнений, ви взагалі бачили?«, "Дантес сьогодні так стильно одягнений, ви б бачили«," Вова, по-моєму, ти дуже стильно одягнений!!!",- захоплені фанати.

Нагадавши, напівгола Надя Дорофєєва заявила, що не встигає отримати задоволення від процесу - Дантесу на замітку: "починаю втрачати..."

Як повідомляв Знай.uа, чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес заговорив про важку втрату, більше ніколи не будуть разом: "видалив зі свого життя"

Також портал Знай.uа писав, опускати або не опускати? Володимир Дантес показав одвічну проблему всіх чоловіків