Турецький актор іракського походження Селім Байрактар відомий завдяки легендарному серіалу "Величне століття", після зйомок якого він став не тільки дуже популярний, але ще і присвоїв звання секс-символу серед багатьох жінок через свою яскраву зовнішність.

Шанувальникам серіалу актор знайомий як євнух Сюмбюль-ага і близький друг головної героїні Хюррем султан, роль якої зіграла Мер'єм Узерлі. За сюжетом, саме персонаж Селіма допомагав дружині султана Сулеймана виходити переможницею з усіх палацових інтриг.

Селім Байрактар, скріншот з серіалу "Величне століття"
Селім Байрактар, скріншот з серіалу "Величне століття"

Режисери і постановники, також як і сюжетна лінія серіалу, диктували певні зовнішні параметри і характер героя Сюмбюль-ага, якого навряд чи можна назвати бажаним об'єктом всіх жінок.

Як виявилося, в реальному житті Селім Байрактар виглядає зовсім інакше, що він і продемонстрував в черговий раз в своєму Instagram, де за ним стежить майже 250 тисяч шанувальників. В даний час актор відпустив бороду, відростив і зав'язав волосся в пучок і прийняв образ брутального чоловіка з впевненим поглядом.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі склала губки "качечкою" і розляглася на великому дивані: в очікуванні султана

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Бурак Озчівіт зачарував прихильниць своїми рожевими щічками: "Боже мій, красунчик"

Як повідомляв Знай.uа, Мер'єм Узерлі з "Величного століття" вразила результатами екстреного схуднення, Роксолану не впізнати