Відома для українського телеглядача акторка, зірка турецького серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі популярна не тільки в світі кіно, але і в соціальних мережах. Відомо, що на 38-річну акторку підписано понад 6.8 млн людей в мережі Instagram. Мер'єм частенько ділиться зі своїми фанатами новими кадрами з яскравих фотосетів.

Турецько-німецька красуня опублікувала серію кадрів, на яких постала в стильному вечірньому образі. Про це стало відомо завдяки новій публікації Мер'єм в мережі Instagram.

Публікація Мер'єм Узерлі, скріншот Instagram
Публікація Мер'єм Узерлі, скріншот Instagram

На жаль, Мар'єм жодним чином не підписала публікацію, проте по її усмішці можна зробити вигляд, що акторка в момент зйомки була щаслива. Можна побачити, що відразу два нібито стиліста роблять акторці макіяж.

Публікація Мер'єм Узерлі, скріншот Instagram
Публікація Мер'єм Узерлі, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Не варто також виключати, що поруч просто моделі, які доповнюють сцену для фото Мар'єм. Широка посмішка і щоки в тональній пудрі зробили свою справу і додали знімкам незабутній ефект.

Трохи про луку Мар'єм Узерлі - на актрисі можна помітити вечірню сукню з пристойними вирізом на грудях, на шиї красуні знаходиться підвіска з ланцюжком, зачіска 38-річної актриси зібрана в хвостик. Також доповнили образ і бордового кольору губки, а на бровах можна побачити чітку лінію наведену до самих скронь.

Раніше повідомляли, Хюррем з "Величного століття" змінила стать у свій День народження: султан Сулейман на хальвет точно не покличе.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала сімейну ідилію: справжнє жіноче царство.

Знай.uа писав, дружина султана Сулеймана з "Величне століття" роздяглася і засвітила сильно вагітний животик.