Марічка Падалко підняла питання про захворювання щитовидної залози. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська ведуча телеканалу "1+1" Марічка Падалко досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією цікавими публікаціями в Instagram. У телеведучої досить велика аудиторія на 194 тисячі осіб, які активно лайкають і реагують на її публікації.

13 жовтня вона опублікувала пост в Instagram, в якій попередила жінок про захворювання щитовидної залози. Вона назвала можливі симптоми проблем з цим органом.

Вічна втома і незрозуміла вага. І ти часто - то «добра», то «зла». Причому, «зла» значно частіше. Але насправді, це зовсім не «ти», і навіть не «осінь», а маленький «метелик» в твоїй шиї, який так часто керує твоїм життям і роль якого ми часто недооцінюємо. Це все про щитовидку.
, - зазначила вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Жінка повідомила, що страждала від цих проблем на паротягу п'яти років. Однак згодом вона зробила аналіз і отримала діагноз гіпостеріоз.

Випадає волосся, пересихає шкіра, мерзнете без причини або ж зі зниженням температури надворі почався зуд шкіри - перевірте обов’язково щитовидку. Ну, і депресія!
, - повідомила вона.

Нагадавши, що Соломію Вітвицьку сильно "покидало" по Україні і вона не стрималася:"Дика". Вітвіцька назвала найкращі місця для подорожей Україною

Раніше Знай писав, що розведена Соломія Вітвіцька втекла до моря в спокусливій сукні:"Довгі ночі". Вітвіцька зачарувала українців пляжним образом

Також "Знай.ua" писав, що Марічка Падалко зізналася, чим побалувала дітей під кінець навчального року: "Хвалю як можу". Марічка Падалко розповіла про виховання дітей.