Донька народної артистки України Ніни Матвієнко та дружина популярного музиканта Арсена Мірзояна Антоніна Матвієнко показала, як з чоловіком готувалися до Дня народження мами.

Відповідне відео з'явилося в сторіс на особистій сторінці співачки в соцмережі Інстаграм, де за її життям спостерігають понад 93 тисячі читачів.

"Поки мама в церкві", - підписала вона відео, на якому Арсен Мірзоян з іншими гостями, тримаючи у руках величезні букети квітів, співають разом пісню.

Арсен Мірзоян, instagram.com/tonya_matvienko
Арсен Мірзоян, instagram.com/tonya_matvienko

Ніна Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko
Ніна Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У відео також прозвучали привітання для Ніни Митрофанівни Матвієнко, яка сьогодні, 13 жовтня, святкувала свій 74 день народження.

Нагадаємо, раніше Ніна Матвієнко зізналася, що за паспортом вона народилася 10 жовтня. Проте, тільки найближчі люди знають, що справжній день народження в артистки 13 жовтня.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко святкує 74-й день народження "не за паспортом": донька Антоніна розкрила сімейну таємницю. Тоня розповіла, що дата дня народження в паспорті не збігається з дійсним святом мами

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тоня Матвієнко відкинула скромність заради Арсена Мірзояна: так не крутить навіть Настя Каменських. Тоню Матвієнко змусили пристрасно крутити бедрами для Арсена Мірзояна

Також "Знай.ua" писав, Lida Lee повернеться на "Танці з зірками"? Глядачам пояснили, чому вигнали одну з найсильніших пар. Молода українська співачка Lida Lee взяла участь у новому сезоні популярного проєкту "Танці з зірками".