Анатолій Анатоліч показав свого домашнього улюбленця. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий ведучий популярних програм "Всюди люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Анатолій Анатоліч активно веде свої соціальні мережі. На Instagram-сторінці знаменитості, на яку підписано сто вісімдесят вісім тисяч осіб. З ними український телеведучий активно намагається ділитися подробицями свого особистого життя.

Як відомо в його родині два домашніх улюбленця: собака Еля стародавньої китайської породи Ши-цу, а також кішка породи сфінкс на прізвисько Гейша.

13 жовтня телеведучий опублікував спільну фотографію з кішкою. Чоловік тримає Сфінкса в руках.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Видно, що Гейше холодно в таку холодну погоду, тому для утеплення він дав червону тканину.

Привітики
, - підписав фотографію чоловік і посміхнувся в камеру.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці. Знаменитості зважилися на відверте зізнання.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників і показала це в соціальних мережах.