Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук привітав українських захисників та захисниць зі святом.
Відповідне привітання популярний артист залишив на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить майже 100 тисяч осіб.
Святослав Вакарчук зазначив, що поки ми живемо звичним життям, роблячи свої повсякденні справи, щодня на передовій військові боронять нашу країну.

Фото зі сторінки Святослава Вакарчука
Фото зі сторінки Святослава Вакарчука

"Поки ми працюємо і вчимося, виховуємо дітей і допомагаємо батькам... Поки ми пишемо нові пісні та ходимо на концерти... Поки ми хворіємо і лікуємо... Поки ми сумуємо та радіємо... Вони захищають. Захищають нас. Захищають Право кожного з нас жити своїм життям. Захищають Україну. Зі святом вас, наші Захисники і Захисниці. Бережи вас Бог. Слава Україні!", - написав Святослав Вакарчук.

Також Святослав Вакарчук поділився архівними кадрами з виступу для військовослужбовців. На відео можна побачити, як лідер гурту Океан Ельзи заспівав свою пісню "Човен".

Фото зі сторінки Святослава Вакарчука
Фото зі сторінки Святослава Вакарчука

Варто нагадати, що День захисника і захисниць України було започатковано з 2014 року, і святкується водночас з Покровом Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва.

Як повідомляв портал Знай, розлучений Святослав Вакарчук знайшов "кохання" в Карпатах: "Затоптали б гори". Святослав Вакарчук піднявся на Говерлу

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще