Відомі голлівудські актриси і співачки роблять все можливе, щоб довше зберегти свою молодість. Тому вони особливу увагу приділяють своєму раціону, заняття спорту і звичайно ж догляду за собою.

Шер, колаж ТК ВЕХА
Шер, колаж ТК ВЕХА

Так, наприклад співачка Шер в свої 75 років має досить гарний зовнішній вигляд. Хоча і більшу частину свого життя вона провела на сцені, все ж виглядає молодшою ніж багато її колег. Шер неодноразово зізнавалася, що користується всіма благами пластичної хірургії та косметології, але робить це помірно.

Меган Фокс, колаж ТК ВЕХА
Меган Фокс, колаж ТК ВЕХА

35-річна Меган Фокс здається не змінилася за останні десять років. Зірка "Трансформерів" здається, з роками виглядає тільки краще і краще.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Періс Гилтон, колаж ТК ВЕХА
Періс Гилтон, колаж ТК ВЕХА

Періс Гілтон з роками теж, тільки гарнішає. При цьому нещодавно журналу Tatler співачка зізналася, що ніколи у своєму житті не вдавалася до ін'єкцій ботокса і філерів. За словами Періс, її головний б'юті-секрет полягає лише в тому, щоб захищати свою шкіру від прямих променів сонця.

Різ Візерспун, колаж ТК ВЕХА
Різ Візерспун, колаж ТК ВЕХА

Одна з головних блондинок Голлівуду Різ Візерспун в свої 45 років може дати фору буль-якій молодій актрисі. Журналу Еlle вона зізналася, що так само, як і Періс Хілтон захищає свою шкіру від сонячних променів. Особливу увагу вона приділить своєму харчуванню. Зірка не вірить в дієти, тому харчується часто, але маленькими порціями.

Бейонсе, колаж ТК ВЕХА
Бейонсе, колаж ТК ВЕХА

40-річна співачка Бейонсе також багато часу приділить догляду за собою. Бейонсе немов заморозила себе в одному віці і знає таємний рецепт молодості. Королева поп-хітів ретельно стежить за своїм розпорядком дня і володіє цілою системою схуднення і догляду за собою.

Авріл Лавін, колаж ТК ВЕХА
Авріл Лавін, колаж ТК ВЕХА

37-річна Авріл Лавін практично не відрізняється від тієї дівчинки, яку полюбили мільйони слухачів по всьому світу. Для того щоб завжди виглядати бездоганно вона часто займається спортом і особливу увагу приділяє харчуванню.

Гвен Стефані, колаж ТК ВЕХА
Гвен Стефані, колаж ТК ВЕХА

Мало хто повірить, але американській співачці Гвен Стефані вже 52 роки. Зірка, яка подарувала нам пісню Don't Speak виданню The Daily Telegraph зізналася, що не вірить в чудодійні маски або креми. Свою красу співачка пов'язує зі щастям в особистому житті, а саме зі своїм новим нареченим Блейком Шелтоном.

Нагадаємо, що бренд Beyonce "вляпався" в расистський скандал після фото з росіянками: "я занадто Біла для вашого одягу"

Раніше Знай писав, що Брітні Спірс поклала око на бутони Сари Джесіки Паркер: "все буває вперше..."

Також Знай повідомляв, що найкращі образи розкішної Бейонсе - від суворого чорного до грайливого зеленого: Джей Зі буде кусати лікті