На особистій сторінці турецько-німецької актриси Мер'єм Узерлі, яка отримала славу завдяки ролі в серіалі "Величне століття" і не так давно стала мамою вдруге, з'явилося нове повідомлення.

Знаменитість не втомлюється демонструвати на публіці свою відмінну фізичну форму, на цей раз – в облягаючому вечірньому вбранні.

"Thanks for the award during the 107th year of Turkish Cinema celebration (спасибі за нагороду в 107-ту річницю святкування турецького кіно)», - підписала вона серію карколомних знімків.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На фото Мер'єм - в чорній сукні до підлоги, з одним відкритим плечем і розрізом до стегна. Жінка виглядає чудово-доглянутою, стрункою і дуже схудлою.

"Mi sultana hermosa, bella Hürrem (Моя прекрасна, прекрасна Султана Хюррем)», «Тһе best of the best!!! (найкраща з кращих!!!) ", "What is this magnificence that it is the most beautiful thing you can see in the morning (що це за пишність, що це найпрекрасніше, що можна побачити вранці)«, "Сукня – вогонь", - захоплюються шанувальники актриси.

"Від краси нашої улюбленої Мерьемушки-Хюрремушки можна дар мови втратити. Ми тебе дуже-дуже любимо, зайка ти наша!", - додають інші.

Знайшлися і ті, хто розкритикував Мерьям, звинувативши у відсутності смаку.

"Мер'єм шикарна, а ось бренд одягу - відстій! Ніякого смаку! Якісь обдергашки», - пишуть фанати.

Нагадавши, зірка" чудового століття "Мер'єм Узерлі здалася без грама косметики: "Нереально". Мер'єм Узерлі вирішила продемонструвати свою натуральну красу

Як повідомляв портал " Знай.ua", Мер'єм Узерлі з "чудового століття" похвалилася стрункою фігурою: не минуло й року після пологів. Актриса після пологів показала свою струнку фігуру

Також " Знай.ua" писав, зірка" чудового століття " Мер'єм Узерлі небезпечним декольте змусила чоловічі серця битися частіше: очей не відірвати. Актриса продовжує радувати своїх шанувальників неймовірною модельною зовнішністю