Зірка Instagram Анастасія Покрищук, яка отримала популярність завдяки своїй епатажній зовнішності і безлічі пластичних операцій, поділилася новим відеороликом. Учасниця шоу "Від пацанки до панянки" показала, як на неї реагують інші.

Анастасія Покрищук завдяки своїй епатажній зовнішності здобула не аби яку популярність у соціальних мережах. Тому вона часто ділиться новими фото, відео чи просто цікавими моментами зі свого особистого життя на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить понад 270 тисяч осіб.
Цього разу блогерка опублікувала відео, де показала реакцію доставника на неї. На відпочинку у Туреччині Анастасія відкрила чоловіку двері та почала копирсатися у сумці аби розплатитися за доставку. У цей час чоловік з цікавістю розглядав дівчину, яка сильно змінила зовнішність завдяки пластичним операціям.

Скріншот зі сторінки Анастасії Покрищук
Скріншот зі сторінки Анастасії Покрищук

"Обличчя доставника 😂😂😂", - так Анастасія Покрищук підписала опубліковане відео.

Користувачам мережі припав до душі новий відеоролик зірки соцмереж, тому вони прийнялися залишати для неї десятки коментарів.

Скріншот зі сторінки Анастасії Покрищук
Скріншот зі сторінки Анастасії Покрищук

"Аж світло погасло😂😂😂", "Так не можна знущатися над людьми😢 Настя ти ж хороша дівчинка, доросла😂", "Прикольна такая🔥 ніжки як у барбі красиві", "Йому пощастило, що є світло в під'їзді, інакше, він повірив би в реальність монстрів ", - зазначили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, перероблену пацанку Покрищук застали в обіймах безхатька: "Не пробачить зради". Покрищук знайшла собі друга під ногами перехожих

Раніше Знай писав, перероблена пацанка Покрищук виставила груди посеред вулиці і збентежила українок: "У вас дитина у візочку"

Знай повідомляв, що перероблена пацанка Анастасія Покрищук навчила поведінки на першому побаченні: "Не вий*буватися".