На особистій сторінці в Instagram відомої української блогерки, яка стала зіркою інтернету завдяки своїй епатажній зовнішності і безлічі пластичних операцій, Анастасії Покрищук, з'явився новий відеоролик.

У ролику Покрищук з рожевим волоссям сидить на тротуарі поруч з великим псом, і співає під фонограму. При цьому Анастасія гладить тварину і звертається до нього.

"Мій новий друг", - підписала Анастасія миле відео.

Думки коментаторів з приводу того, що відбувається в кадрі розділилися. Одні вважають, що самої переробленої з Пацанок варто забрати пса до себе додому, а інші впевнені, що досить його просто погодувати.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Погодуй його!", "Думаю, в першу чергу погодувала, Настя Добра", "щось дуже втомився твій друг«,» Забери його до себе«," Забрала собі???» ,- пишуть шанувальники Покрищук.

"Собака краще мужика, особливо наших" « " Ну все! Додому не повертайся! Шанті тобі не пробачить такої зради!",- не вгамовуються шанувальники скандальної Покрищук.

Нагадаємо, раніше перероблена "пацанка" Анастасія Покрищук заговорила на тему давньої професії: "Чи варто йти в ескорт?"Дівчина поділилася новими роздумами, і стосуються вони не зовсім законної в країні професії.

Як повідомляє портал «Знай.uа» перероблена "пацанка" Покрищук показала, як правильно використовувати швабру: "Еб * бо". Дівчина показала, як проводить час у магазині.

Також "Знай.uа" писав, що перероблена " пацанка "Покрищук розповіла про таємні бажання:"Хочу с*кса з другом". Дівчина часто влаштовує активності у себе в профілі, і просить шанувальників задавати питання, на які вона із задоволенням пізніше відповість. Деякими з них вона ділиться окремими постами в стрічку.