Відомий співак, друг і наставник Ані Лорак, король поп-сцени Філіп Кіркоров вже давненько не радував своїх підписників цікавими новинами стосовно своєї творчість. Мабуть, слова з пісні "Цвет настроения черный" про те, що він завжди "на хайпі", вже не актуальні. Однак є дещо, що Філіп підготував для своїх фанатів.

Філіп Бедросович, за його словами, відправився "за променями Сонця", тепер шанувальники гадають, що ж на них чекає цього разу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Філіпа Кіркорова в мережі Instagram.

Публікація Філіпа Кіркорова, скріншот: Instagram
Публікація Філіпа Кіркорова, скріншот: Instagram

"Режим "повна зайнятість" увымкнено! Сьогодні летимо за променями сонця. Відгадаєте - де концерт?", - пише Філіп Кіркоров.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А поки фанати в коментарях залишають свої припущення, що Філіп полетів нібито в теплі краї - або на Мальдіви, або в Дубай, можна помітити оригінальне вбрання співака. Артист постав перед фотографом в яскравому костюмі зі спортивок, толстовки і олімпійки, також в руках артист тримає помаранчеву сумку квадратної форми. Можна тільки здогадуватися, що ж сховав там співак.

Раніше повідомляли, Злата Огнєвіч відірвалася з Євгеном Клопотенком після "стриптизу" на "Холостячці": "Зараз ми підемо у вульгарність".

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч втомилася і знайшла собі чергового оленя: "потрібен детокс і перезавантаження".

Знай.uа писав, Ані Лорак роздяглася після "втечі" з України і залишилася без штанів: "Тільки б ми були щасливі".