Відомий український співак Віктор Павлік показав, як проводить час на відпочинку разом зі своїм маленьким сином Мисиком.

Віктор Павлік має чимало шанувальників, тому час від часу намагається тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 80 тисяч осіб.

Віктор Павлік з сім'єю, instagram.com/repyahovakate
Віктор Павлік з сім'єю, instagram.com/repyahovakate

Нещодавно Віктор Павлік разом зі своєю молодою дружиною Катериною та маленьким сином Михасиком відправилися на відпочинок до Туреччини. Родина відомого співака майже щодня ділиться світлинами з відпочинку та показує як це відпочивати з маленькою дитиною.

Цього разу Віктор Павлік опублікував нову світлину зі своїм маленьким синочком, на якій вони позують на фоні закордонного міста. Артист ніжно тримає свою дитину на руках при цьому вони обидва мило посміхаються на камеру.

Фото зі сторінки Віктора Павліка
Фото зі сторінки Віктора Павліка

"Релакс", - так Віктор Павлік підписав фото з маленьким сином.

Користувачам мережі припало до душі нове фото, тому вони одразу ж прийнялися залишати компліменти для Віктора Павліка та його синочка. При цьому, деякі з шанувальників артиста зазначили, що вони дуже схожі.

"Як ви схожі це диво 😍", "Маленьке щастя", "Гарний малюк❤️🐣", "Які красиві😍", "Ви обоє такі гарнющі😍", "Хай росте на гордість на радість на втіху батькам ! 😍😍😍", - зазначили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Віктор Павлік з маленьким сином зачарували українців: "Ось такі ми козаки"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віктор Павлік втік з дому, щоб наїстися сала: Катя Репяхова не дозволяє. Віктор Павлік відпочив на Закарпатті

Також "Знай.ua" писав, Віктор Павлік "надивачив" без Каті Репяхової: "Упссс тільки, щоб ніхто не побачив". Віктор Павлік попався у цікавий момент