Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка зважилася шукати своє справжнє кохання в телешоу" Холостячка", цього разу привітала українців зі святом – Днем захисників. Новий запис з'явився на офіційній сторінці співачки в соціальній мережі Instagram.

«Вітаю всіх захисників та захисниць України з Днем козацтва! Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов'ю та підтримкою близьких та рідних, і нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого», - написала вона під новим повідомленням.

На фото красуня в об'ємному світшоті молочного кольору, із простою зачіскою та легким макіяжем.

«Яка ж Ви гарнюня! Бажаю Вам знайти того самого захисника Вашого серця!», «Злата, ти класна! Зі святами Злата, ти прекрасна Красунечка, зі святом», «Дякую тобі, Принцеса!», «Зі святом, Україно і Златочка, також зі святом вас, ви просто дивовижна!», «Вау!!! Неперевершено!!!», - пишуть її прихильники.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Злато, у наших захисників сьогодні окреме свято! Саме день захисників і захисниць України! А також День Покрови Божої матері, День козацтва і день створення УПА!», - нагадують інші.

«Дуже дякую за щирі вітання, і Тебе також з днем Захисників і Захисниць України, Українського козацтва і Покрови Пресвятої Богородиці! Ціную, поважаю, пишаюсь і люблю. Буду завжди підтримати Тебе в будь-який час. Ми друзі назавжди!!!», - написала їй подруга.

Нагадаємо, Злата Огневич засумнівалася у своєму виборі на шоу "Холостячка": "Стільки чоловіків... Можу довіритися". Чому співачці так складно визначитися з вибором майбутнього супутника життя.

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч розпрощалася відразу з двома, залишивши улюбленців українців до фіналу: "З купою скелетів у шафі".

Також Знай.uа писав, "Холостячці" Златі Огнєвіч не дають проходу, залицяльники як з ланцюга зірвалися: "Не вистачає ваз для квітів".