Відомий український шоумен, гуморист актор і дуже активний волонтер, який допомагає захисникам України на Донбасі захищати нашу країну, а також підтримує бойовий дух своїми теплими і важливими словами зі справами-Сергій Притула, отримав "листівку" від бійців прямо з передової.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Притули в мережі Instagram.

Публікація Сергія Притули, скріншот: Instagram
Публікація Сергія Притули, скріншот: Instagram

"Всіх причетних зі святом!!! Дякуємо нашим захисникам та захисницям за мирне небо над головами наших дітей!!!", - підписав публікацію Сергій Притула.

Можна помітити, що українські бійці вишикувалися в два ряди, наділи повне обмундирування, прикрили обличчя і взяли в руки український прапор на якому можна побачити чіткий напис адресований Сергію Притулі - "Сірому з повагою і вдячністю".

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно під час зйомок програми "Хто зверху" Сергій Притула попросив Лесю Нікітюк зізнатися в тому, що вона його любить. На подив усіх присутніх телеведуча почала дуже зворушливу промову і ледь не пустила сльозу. Що цікаво, Сергій Притула підтримав промову телеведучої і зізнався, що ці почуття є дуже взаємними.

Раніше повідомляли, глава МВС Денис Монастирський звернувся до захисників у День козацтва: "Щодня. Щогодини".

Як повідомляв Знай.uа, на Покрову під храмом побилися прихильники УПЦ і ПЦУ: хто і чому почав бійку.

Знай.uа писав, Лариса Ніцой у День козацтва розповіла про найдобрішу школу в Україні: "Моляться за героїв".