Дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже два роки бореться з онкологією, Анна після поїздки в Стамбул поділилася з підписниками своїми улюбленими ресторанами.

Анна Заворотнюк має чимало шанувальників, тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео або просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Іnstagram, де за дівчиною стежить понад 200 тисяч осіб.

Фото зі сторінки Анни Заворотнюк
Фото зі сторінки Анни Заворотнюк

Нещодавно Анна Заворотнюк побувала в Стамбулі, там вона помилувалася місцевими красотами і спробувала безліч місцевих страв. Тому вона вирішила поділитися з шанувальниками своїм топом кращих ресторанів.

Анна Заворотнюк розповіла, що за кращою пахлавою потрібно вирушати в Karakoy gulluoglu. А якщо приїхавши в Стамбул ви захочете морепродуктів, то потрібно йти в Kiyi restaurant і Park Fora.

Фото зі сторінки Анни Заворотнюк
Фото зі сторінки Анни Заворотнюк


"Nusret - всесвітньо відома мережа стейкхаусів 🥩 Zuma - мережа ресторанів японської кухні🍣 Тhe house cafe ortaköy - дуже смачне і красиве місце 🥘 Novikov - мережа ресторанів азіатської та італійської кухні 🎎 Pierre Loti - гарне місце для обіду 🍲 Руфтоп в готелі Ayasultanahmed, в якому я на фотографії, дуже смачно! 🕌 Aman da bravo - ресторан європейської кухні 🌞 Giritli restaurant - підходить для обіду / бранчу 🍳", - розповіла Анна Заворотнюк.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, что дочці онкохворої Заворотнюк довелося надіти білий халат і виїхати з країни: що сталося. Дівчина розповіла про несподівану подорож. Вирішила раптово під час вечері з подругою

Раніше Знай писао, що, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна зізналася, чого не перестає робити протягом 10 років

Як повідомляв портал Знай, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна з сумом згадала минуле