Відома українська продюсер, бізнесвумен і колишня дружина репера Потапа Ірина Горова поділилася з шанувальниками новим фото. Там вона з'явилася разом зі своєю дочкою Наташею, і розповіла про спільний час з близькими.

Новий пост був опублікований на сторінці жінки в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона радує шанувальників новими кадрами з заходів, або ж сімейні кадри з дочкою і сином.

Цього разу такий випадок - на знімку вона з'явилася зі своєю дочкою Наташею. Вони посміхаються і позують на камеру.

У своєму пості дівчина вирішили поговорити на тему того, як важливо проводити час з близькими, встигати при цьому працювати.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Любов, спокій, щастя, надзвичайна ніжність, радість - слова спливаючі в голові, коли спілкуєшся з близькими і рідним людьми, дітьми, коли проводиш з ними час, не включаючи телефон і не відволікаючись на зовнішній світ. Саме в такі моменти відкриваєшся природі, своєму істинному "Я", внутрішньому світу і хочеш, що б ці моменти з'являлися все частіше і тривали довше. Ірина Горова

Проходить багато часу, коли починаєш замислюватися про те, як все можна зберегти, щоб при цьому нічого не втратити, і не ловити муки совісті за те, що не зміг приділити належної уваги.

У Ірини Горової один раз запитали, до якого типу жінку вона відноситься: EBIDTA, або ж до тих, хто присвячують час собі і працюють тільки заради власного задоволення.

I раптом мене осінило! якраз під час відповіді, я зрозуміла, що питання не правильний, і мої внутрішні думки неправильні, не в тому напрямку, справа не в формі, не в тому, що ти робиш, не в EBIDTA і NP, не в розподілі часу, людино/годин, переодяганні спідниць і штанів і встрибуванні в різні ролі, а в тому, що б всередині збалансувати енергії, сильну і слабку, чоловічу і жіночу, ніжну і грубу, цілеспрямовану і ледачу і тоді не потрібно буде шукати гармонію в зовнішньому, вона буде всередині. І це зовсім не просто, тим більше що останні років 15, все робила для розвитку саме войовничої свого боку, яка допомагала будувати і розвивати команди, а ніжну і тендітну залишила до кращих часів.

Ірина Горова, фото: Instagram
Ірина Горова, фото: Instagram

Вона впевнена, що це знайоме багатьом жінкам, і пора починати щось міняти.

Раніше повідомляли, Ірина Горова на честь Дня Незалежності України зворушила архівами з Потапом: "непростий шлях".

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Горова зачепила Потапа за найболючіше, навіть Настя Каменських так не може: "як вам хлопчина?".

Знай.uа писав, Ірина Горова показала найважливішого чоловіка, на 43 роки старше: "ми дуже пишаємося".