Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка нещодавно розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 230 тисяч осіб.

У четвер, 14 жовтня 2021 року, в Україні святкується День захисників і захисниць. І тому жінка вирішила показати справжнього красеня-чоловіка - її молодшого брата Северина, який служить у Луцьку у званні майора.

Соломія Вітвіцька, фото з Instagram
Соломія Вітвіцька, фото з Instagram

"А його дружина, теж Військова – старший лейтенант, Емма. Зараз, до речi, Емма планує їхати служити на схід України. Я дуже добре пам'ятаю, коли навесні 2014 року починалася окупація Криму - Северин тоді служив у Севастополі. Я дуже переживала і постійно стежила за подіями, дуже стрімко розвивалися на півострові. Цілодобово з братом на зв'язку і хвилювалася наскільки в Криму небезпечно і що ми не контролюємо там ситуацію", - пише Соломія Вітвіцька в публікації.

Телеведуча додала, що чудово запам'ятала слова Северина, тоді у нього стояв клубок у горлі через побачені українські прапори на материковій частині нашої країни. Вони залишилися вірними присязі, будучи в Криму, і вирішили звідти піти.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Соломія Вітвіцька, фото з instagram
Соломія Вітвіцька, фото з instagram

Жінка привітала військових та ветеранів АТО зі святом, а ще подякувала їм за те, що у нас є Україна.

"От не впізнав Северина, думаю, з ким ти вже тут", "З Днем козацтва! Зі святом Покрови! З Днем захисника України! Миру, злагоди та добра вашим родинам!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька показала неймовірне перетворення після розлучення: "Вона сексі"

Як повідомляв "Знай.ua", розведена Соломія Вітвіцька пішла в рознос після "дівич-вечора" в Лас-Вегасі під пісню Wellboy "Гуси"

Знай.ua писав, розлучена Соломія Вітвіцька "прогоріла" в Лас-Вегасі: "Значить пощастить в любові"