Фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" Юлія Бельченко під псевдонімом "Зайка" частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями або Stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 230 тисяч осіб.

З моменту фіналу пройшло півроку, дівчина залишила образу на Михайла Заливако позаду і тепер спокійно рухається далі без душевних травм, але з невеликими проблемами в особистому житті. Якось Юлія сама заявляла, що заробляти великі гроші вона вміє з легкістю, але будувати відносини не виходить.

Юля "Зайка", фото: Instagram
Юля "Зайка", фото: Instagram

І поки на телеканалі СТБ триває другий сезон "Холостячки" зі Златою Огнєвіч, "Зайка", виходячи із зазначеного місця розташування, знаходиться в Києві і кайфує в красивому купальнику. Дівчина демонструє свою шикарну фігуру, включаючи тонку талію, і не менш феномінальний загар.

Однак, найімовірніше, знімок був виставлений, щоб привернути увагу до чергового розіграшу, у створенні якого Юлія "Зайка" взяла участь.

"Підпишись на друзів і виграй один з цих айфонів❤️", - пише вона.

"Зайка" Юля, скріншот: Youtube
"Зайка" Юля, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Найкраща❤️", "Хочу дуже-дуже-дуже😍", "Готово❤️", "Яка красуня😍❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юля "Зайка" з Холостяка показала своє меню, навіть кіт верне ніс: "Сьогодні без сосисонів"

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" повела красеня Вінченцо у "Холостячки" Злати Огнєвіч: "Дуже крутий"

Знай.ua писав, у Юлі "Зайки" після Михайла Заливако з'явилися спільні плани з молодим красенем: "У мене труси мокрі"