Народний артист України Михайло Поплавський частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 2,8 мільйонів чоловік.

А в четвер, 14 жовтня 2021 року, чоловік приєднався до привітань українських військовослужбовців з Днем захисників і захисниць. Це свято дуже важливе для воїнів ЗСУ і воно служить нагадуванням, що ми живі і вільні саме завдяки їхній мужності і відвазі на Донбасі.

Михайло Поплавський, instagram.com/poplavskiy_michail
Михайло Поплавський, instagram.com/poplavskiy_michail

"Вітаю з Днем захисників і захисниць України!🙏 Від щирого серця бажаю вам козацького здоров'я, успіхів у праці, щастя і мирного неба! Шана і слава захисникам і захисницям Вітчизни! Слава Україні!🇺🇦", - пише Михайло Поплавський.

Заради знімка Виконавець постав з молоденькою красунею в елегантному класичному костюмі при використанні українських орнаментів. Користувачі в коментарях залишилися задоволені зовнішнім виглядом Поплавського і красивими словами.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

"Дуже гарне фото😍", "Ви молодець🔥", "Неперевершений ректор👏", "Ви шикарний🥰", "Святковий настрій😍", "Бомбезно виглядаєте😘", "Ви справжній українець", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Михайла Поплавського звалила осіння депресія: "розігнав" всіх першокурсниць

Як повідомляв "Знай.ua", Михайло Поплавський позмагався з Євгеном Котом: "юний орел" зайшов на територію легенди "Танців з зірками"

Знай.ua писав, Михайло Поплавський "відбив" у Павла Зіброва Анну Трінчер: "юний орел" проти вусача