Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людина.

Співачка показала у своїх Insta Stories, як пройшла зустріч з не сильно відомою, але багатьма улюбленою блогеркою з села Дашею Євтух. Молода дівчина знайома аудиторії завдяки відео в TikTok, вона асоціюється у фанатів з "розпакуванням", колоритним діалектом і українською простотою.

На опублікованих коротких роликах Оля розповіла, що раніше просила у Даші привезти з села трохи домашньої картоплі, і до останнього думала, що блогерка забуде про це і не стримає свого слова. Але, коли Даша притягла відро різних овочів, ще й банки з соліннями, скумбрію і халву – захопленню Олі не було меж.

"Думала, триндить. Знаєте, як буває в шоу-бізнесі? І що ви думали? Даша сказала - Даша зробила", - сказала Цибульська на відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories
Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories

Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories
Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська засвітила волохаті ноги на шпильках: Дзідзьо злякається

Нагадаємо, що син Олі Цибульської влаштував "сюрприз" з ранку раніше: хотів прогуляти школу, але не "прокотило"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська дала спокій Дзідзьо і взялася переслідувати Сергія Притулу: "Ходимо слідами"

Також портал Знай.uа писав, що кума Дзідзьо Оля Цибульська заявила про поповнення в родині: "До сліз, любов є"