Вже кілька тижнів вся країна обговорює нове шоу Маші Єфросиніної та Олі Полякової "Взрослые девочки". У цьому шоу артистки спираючись на свій досвід обговорюють ті чи інші теми, які дуже хвилююся всіх жінок.

У третьому випуску шоу "Взрослые девочки" Єфросиніна і Полякова обговорювали тему дружби. Телеведуча була впевнена, що дружби між чоловіком і жінкою існувати не може, проте Полякова цьому заперечила. Виявилося, що найближчий друг співачки - чоловік, і до того ж серед жінок у неї практично немає подруг.

Після виходу шоу Оля Полякова і Маша Єфросиніна вийшли в прямий ефір в Instagram, щоб обговорити коментарі користувачів мережі і розповісти про що ж буде наступна програма.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео

Виявилося, що в четвертому випуску шоу "Взрослые девочки" Маша Єфросиніна і Оля Полякова розкажуть, що вони роблять, щоб продовжити свою молодість і довше залишатися красивими.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ми зізнаємося там, що ми собі робимо. Тому що Ви ж всі пишете, що ми всі перероблені. Що ми собі зробили носи, що ми зробили підтяжки, що у нас шви скрізь. Ми там будемо розповідати, що правда, а що ні", — розповіла Оля Полякова.

Оля Полякова також розповіла, що саме в останньому випуску шоу з'явилося трохи хейтерських коментарів, адже до цього все було максимально позитивним. Але, вони з Машею Єфросиніною намагаються не звертати на них увагу і вдячні тим, кому шоу сподобалося.

" 99% було класних коментарів. Я, по-перше, скажу всім, хто говорить нам спасибі, всім, хто підходить до нас на вулиці, всім хто коментує і дякує за роботу, всім спасибі.

Наприкінці прямого ефіру Оля Полякова і Маша Єфросиніна вже обговоривши все, вирішили трохи підняти настрій своїм шанувальникам.

"Я пропоную на цьому і закінчити. До нас якраз приєдналися пристойні люди Оля Слонь, Артем Мілевський, Леночка Кравець. А ми з тобою? Навіть людям нічого показати. Ну давай вже, показуй цицьки", - сказала Маша Єфросиніна своїй колезі.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео

Співачка вирішила не стримуватися і навіть трохи підняла свій світшот, але під ним опинилася маєчка. Але після цього Оля Полякова вирішила відразу ж перевести тему і запросити всіх на свій концерт.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео

Нагадавши, що Маша Єфросиніна покрутила рожевим язичком і викликала бурхливі фантазії у шанувальників: хочеш і мовчиш. Надя Дорофєєва зняла дуже пікантний момент з Єфросиніною

Також, Оля Полякова розбовтала Маші Єфросиніній про роман з Іваном Ургантом: все сталося блискавично

Як повідомляв портал Знай.ІА, спокуслива Оля Полякова показала магію одним поглядом