57-річна актриса Моніка Беллуччі заворожила фанатів в образі культової блондинки і трошки оголила груди.

На своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить 4.4 мільйона людей Моніка Беллуччі показала кадр з нового фільму. На чуттєвому знімку актриса постала в образі блондинки.
На опублікованому кадрі всесвітньо відома актриса позувала біля дзеркала. Зірка кардинально змінила образ і стала блондинкою. На фото її світле волосся хвилями спадає на голі плечі і напівоголені груди. Відкрите декольте вона прикрила білою хутряною горжеткою. Моніка трохи відвела свій погляд убік, щоб виглядати більш загадковою.

Фото зі сторінки Моніки Белуччі
Фото зі сторінки Моніки Белуччі

Знімком в такому образі актриса анонсувала вихід фільму "Жінка у фонтані" (Тhe girl in the fountain) режисера Антонгіуліо Паніцці. Картина буде представлена публіці на Туринському кінофестивалі.
 

"Фільм "Дівчина у фонтані" режисера Антонгіуліо Паніцці буде представлений на Туринському кінофестивалі 30 листопада 2021 року", - розповіла Моніка Беллуччі.

У цьому фільмі Моніка Беллуччі зіграла легендарну шведку Аніту Екберг, яка зіграла в культовому фільмі Федеріко Фелліні "Солодке життя" (La Dolce Vita) 1960 року. У фільмі режисер чергує архівні кадри з історією сучасної зірки, такою як Моніка Беллуччі.

Користувачі мережі вже встигли оцінити новий образ Моніки Беллуччі для фільму.

"Красиво і завжди дуже добре😍 😍 😍 😍 👏 👏 👏 👏. Справжня діва", "я люблю блондинку, але віддаю перевагу брюнетці", "жінка моєї мрії🤔", "Оооо, красива блондинка Моніка", — відзначили користувачі Мережі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів