Популярна блогерка Даша Квіткова зачарувала фанатів романтичним фото з коханим чоловіком Микитою Добриніним.

Переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова має чимало шанувальників, тому дівчина намагається часто тішити їх новими фото відео чи просто цікавими подробицями з особистого життя або з життя її маленького сина на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить 1.7 мільйона осіб.
Цього разу Даша Квіткова опублікувала нове фото з коханим чоловіком. На оприлюдненому знімку подружжя позує на фоні красивої архітектури, мило посміхаюсь в камеру. Квіткова мило обійняла Микиту Добриніна за плече та засвітила свою обручку.

Фото зі сторінки Даші квіткової
Фото зі сторінки Даші квіткової

" Ми🤍", - так лаконічно Даша Квіткова підписала фото з коханим чоловіком.

Користувачі мережі одразу ж прийнялися залишати десятки компліментів для закоханих пари, деякі при цьому відмітили, що вони виглядають дуже закоханими та щасливими.

"Ідеальні❤️", "Які гарні мама з татом😍😍😍", "Красиві😍", "Обожнюю😍😍😍Такі класні😍😍😍", "Щасливі такі ❤️😍", "Яка ж ви гарна пара❤️", " Молодці👏👏👏👏 ",- зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Даша Квіткова розповіла про "тріснутий шлюб" з Микитою Добриніним: "Приклад для інших". Дівчина прокоментувала чутки про їхній шлюб. Вона зазначила, що вирішила дати приклад для інших.

Раніше Знай повідомляв, що Даша Квіткова "переключилася" на іншого чоловіка після "розлучення" з Микитою Добриніним: "Моє щастя"

Також Знай писав, що Даша Квіткова заговорила про розлучення з Микитою Добриніним: "Почалася криза..."