Відома українська блогерка, а також дружина народного артиста Віктора Павлiка, Катерина Репяхова не так давно повернулася з відпустки, яку вона провела разом з родиною в Туреччині.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, яку останнім часом намагається активно розвивати. Регулярно з'являються нові публікації, а в stories розповідає про те, як проводить свій день з новонародженим сином.

Цього разу вона показала фотографію, яку зробила на відпочинку, і заспокоїла шанувальників тим, що не виходила довго на зв'язок. Вони вже вдома з сімейством, і готуються до трудових буднів.

Це була їхня перша подорож в іншу країну вже в новій компанії - разом з маленьким Мішею.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Катя Репяхова, фото з Instagram
Катя Репяхова, фото з Instagram

"Ми прилетіли 🙏 🏻 ❤ ️ завтра вийду на зв'язок і розповім всі подробиці нашого перельоту🤪 А поки залишається насолоджуватися фотографіями))" - сказано в повідомленні під постом.

Вранці вона пішла здала тест на коронавірус, так як цього вимагають правила, привітала маленького сина з тим, що йому вже 4 місяці, і почала розповідати про переліт.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Міша спав практично весь політ-близько двох годин. І в літаку, і на паспортом контролі, і коли багаж забирали, і вже в квартирі до ранку.

Заздалегідь в літак Віктор і Катерина собі замовили їжу, і так як дитина була на руках у жінки, то артисту довелося годувати свою дружину.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Все було добре, якби не один момент, який збентежив жінку.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

"Все б нічого, якби пів літака "дикунів" не фотографували нас з-під тишка. Сиджу втомлена з дитиною на руках і чую звук фото на телефоні. Обертаюся і бачу націлений телефон на себе. І так було кілька разів. Одна дівчина знімала мене на відео. Я підійшла сказала їй, звичайно їй було моторошно незручно " - розповідає дівчина.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Нагадаємо, Катерина Репяхова залишила Віктора Павлiка і маленького сина заради своїх забаганок

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Павлік "возз'єднався" з минулою сім'єю: поки Катя Репяхова сидить в декреті. Віктор Павлік розповів про цікаву зустріч

Також Знай.ua писав, Катерина Репяхова зізналася, як її мама називає свого зятя: ким став у тещі Віктор Павлік.