Український популярний актор театру і кіно Тарас Цимбалюк, який відомий завдяки ролі в серіалі "Кріпосна", любить приміряти різні образи і радувати аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 100 тисяч шанувальників.

Цього разу Тарас перетворився на справжнього суперлиходія і показав себе в образі Джокера, історію про якого знає практично весь світ. Візажист відмінно попрацював над обличчям артиста, а фотограф споймав своїм спритним объктивом ту саму знамениту злу і жорстоку усмішку, яку професійно зобразив Тарас.

Нагадаємо, що спочатку історію про суперлиходія і про заклятого ворога Бетмена світу повідала всесвіт DC в одному зі своїх легендарних коміксів.

Користувачі соцмережі залишили безліч позитивних коментарів під публікацією. Шанувальники відзначили шикарне перевтілення Тараса в маніяка-психопата.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/taras.tsymbaliuk/
Скріншот з коментарів, instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Скріншот з коментарів, instagram.com/taras.tsymbaliuk/
Скріншот з коментарів, instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Раніше ми писали про те, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк вразив голлівудською посмішкою: як у Джима Керрі

Нагадаємо, що дружина зірки "Кріпосної" Тараса Цимбалюка в грайливій сукні оголила декольте: "Яка красуня"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк заплив жирком і показав пузик на камеру: "Втягувати живіт все важче..."

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк показав, як сильно любить свою дружину: "Аж гаряче"